Εκλεκτά προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής
ζυμωμένα με μεράκι.

+30 23940 53103 /+30 2310 348373 14ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θες/νίκης – Καβάλας info@dinetta.gr
Title Image

Προφίλ

Εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα με διαχρονική γευστική αξία

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ετοιμάζει καθημερινά εκλεκτά προϊόντα με γνώμονα τις παραδοσιακές μας συνταγές οι οποίες έχουν κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών.

Η πλούσια κληρονομιά μας, η ιστορία και η παράδοσή μας έχουν ανεκτίμητη αξία στην διατροφή μας και στις μοναδικές γεύσεις μας. Αυτή είναι η θεμελιώδης αρχή της εταιρείας μας, να επιλέγει αυθεντικές συνταγές από την κληρονομιά μας και να τις προσαρμόζει σε νέες ασφαλείς μεθόδους παραγωγής και τυποποίησης έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Όλα αυτά βασίζονται στο μεράκι και την γνώση των ανθρώπων μας, όπου με τη συλλογικότητα τους σε συνδυασμό με τον επενδυτικό προσανατολισμό μας σε μηχανολογικό, τεχνολογικό εξοπλισμό και έρευνας για τις νέες τάσεις διατροφικής συνήθειας των καταναλωτών, μας βοηθάνε στην θετική εξέλιξη της μελλοντικής μας πορείας.

Αυτή είναι η ανταμοιβή της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουμε, η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας και καταναλωτές, παράγοντας καθημερινά ασφαλή παραδοσιακά προϊόντα με συνέπεια και εγγυημένη ποιότητα.